Wij zoeken vrijwilligers.

Ieder mens heeft behoefte aan zingeving. Jij toch ook? Blijf niet uitstellen of eenzaam achter de geraniums zitten, maar help ons de wereld iets mooier te maken. En geniet van de gezelligheid met collega’s en klanten in onze winkel.

Vacatures werken bij kringloopwinkel Lemmer Friesland

Wij zoeken vrijwilligers voor de vacatures:

  • Een chauffeur/chauffeuse op onze bus. Je haalt en brengt goederen bij de klant samen met een bijrijder. Fysiek werk. Rijbewijs B. Voor de maandag, dinsdag, donderdagochtend en de vrijdag. Functie kan door meerdere personen ingevuld worden. Werktijden altijd in overleg.
  • Een techneut(e) die, met name, audio, video en computers kan repareren. Functie kan door meerdere personen ingevuld worden. Werktijden altijd in overleg.
  • Een tuinman/vrouw die komend seizoen onze binnentuin netjes wil houden. Functie kan door meerdere personen ingevuld worden. Werktijden altijd in overleg.

Wat vinden wij belangrijk?

Dat je een sociaal persoon bent met een klantvriendelijke instelling. Omdat het voor ons zeer belangrijk is dat de nieuwe vrijwilliger in de cultuur past van onze kringloopwinkel is het nodig dat je jezelf kunt vinden in onze bedrijfsfilosofie.
Voor meer informatie  bel 0514-534112  of e-mail: info@kringlooplemmer.nl

Wat bieden wij?

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen en deel uit te maken van ons gezellige team? Meld je dan nu aan. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding, kerstpakket, jaarlijkse barbecue & gourmet én korting op al je aankopen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je met plezier en een positieve inbreng werkt.