Gezellige mensen gezocht m/v

Wij zoeken vrijwilligers.

Bij De KuubsKist kunnen we altijd goede mensen gebruiken. Wij hebben vrijwilliger vacatures voor op diverse afdelingen. Gezien de toenemende drukte zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het werk is zeer divers en iedere dag weer anders.

Vacatures die op dit moment open staan zijn:

Op dit moment zijn we op zoek naar:

  • Kassamedewerker  Het werk bestaat uit het helpen van klanten aan de kassa. De werkdagen/dagdelen zijn op woensdagochtend, donderdag, vrijdag en zaterdag.
  • Techneut electro gezocht  Voor onze afdeling audio, video en computers zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om deze aparatuur te testen en e.v.t. te repareren.
  • Medewerker houtbewerking  Wij zoeken iemand die handig is met hout. De werkzaamheden bestaat o.a. uit het repareren van kasten, stoelen en allerhande houten gebruiksvoorwerpen.
  • Medewerker ontvangst goederen Ontvangst van door klanten ingebrachte goederen en beoordelen of deze voor hergebruik geschikt zijn. De werkdagen/dagdelen zijn de maandag, woensdag en vrijdagmiddag.
  • Medewerker tuinonderhoud  Het werk bestaat uit het bijhouden van de tuin rond het pand van de winkel tijdens de zomermaanden.
  • Medewerker schoonmaak  Schoon en netjes houden van de winkel; stofzuigen, afstoffen, opruimen, was opvouwen etc.

Voor alle vacatures geldt dat het gaat om minimaal 2 dagdelen per week, per functie. Alle vacatures zijn in te vullen door meerdere sollicitanten. Werktijden/werkdagen gaan altijd in onderling overleg.

Wij bieden een vrijwilligersvergoeding gebaseerd op wat iemand in de bijstand mag bijverdienen, kerstpakket, jaarlijkse barbecue & gourmetavond en korting op alle persoonlijke aankopen. Maar het belangrijkste is dat je met plezier meewerkt in ons sociale en gezellige team.

Voor meer informatie kom langs in de winkel, bel met 0514-534112 of mail naar info@kringlooplemmer.nl

Vrijwilligers gezocht