Vrijwilligers gezocht!!

Ieder mens heeft behoefte aan zingeving. Jij toch ook? Blijf niet uitstellen of eenzaam achter de geraniums zitten, maar help ons de wereld iets mooier te maken. En geniet van de gezelligheid met collega’s en klanten in onze winkel.

Vacatures werken bij kringloopwinkel Lemmer Friesland

Vrijwilligers gezocht voor de vacatures:

  • Kassier/kassière voor de vrijdagmiddag en zaterdag (vacature kan door meerdere personen ingevuld worden op de verschillende dagen/dagdelen).
  • Chauffeur/bijrijder voor de maandag en donderdagochtend (vacature kan door meerdere personen ingevuld worden).
  • Iemand die het leuk vindt om zich bezig te houden met styling en winkelinrichting. Werkdagen/tijden in overleg (vacature kan door meerdere personen ingevuld worden).
  • Techneut(en) voor het repareren van audio, video en computers. Werkdagen/tijden in overleg (vacature kan door meerdere personen ingevuld worden).
  • Iemand die het leuk vindt om de kleding- en beddenafdeling netjes en schoon te houden. Werkdagen/tijden in overleg (vacature kan door meerdere personen ingevuld worden).

Wat vinden wij belangrijk?

Dat je een sociaal persoon bent met een klantvriendelijke instelling. Omdat het voor ons zeer belangrijk is dat de nieuwe vrijwilliger in de cultuur past van onze kringloopwinkel is het nodig dat je jezelf kunt vinden in onze bedrijfsfilosofie.
Voor meer informatie  bel 0514-534112  of e-mail: info@kringlooplemmer.nl

Wat bieden wij?

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen en deel uit te maken van ons gezellige team? Meld je dan nu aan. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding, kerstpakket, jaarlijkse barbecue & gourmet én korting op al je aankopen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je met plezier en een positieve inbreng werkt.