Vacature Bedrijfsleider m/v

Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist is een van de grootste, leukste, en meest spraakmakende kringloopbelevenissen van Noord-Nederland. Wij vinden we het belangrijk dat we een plaats kunnen bieden aan mensen die op een respectvolle wijze mee kunnen bouwen aan onze filosofie en daarbij binnen ons bedrijf ervaring op kunnen doen in sociale en praktische vaardigheden.

Onze filosofie is samen te vatten in 3 basisprincipes: Duurzaamheid, Respect voor mens & milieu en Maatschappelijk ondernemen.

Vacature Bedrijfsleider(ster)/ Spin in het webVacature bedrijfsleid(ster)/spin in het web

Wij zoeken een Bedrijfsleider(ster) met organisatorische kwaliteiten, een empathisch vermogen en levenservaring. Een allrounder die een leidinggevende bijdrage levert en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
• Aansturen van het team van ongeveer 55 medewerkers waarvan een aantal met beperkingen.
• Het bijhouden van m.n. de meubelafdeling en overzicht houden over de andere afdelingen.
• Het vervangen van de eigenaar bij diens afwezigheid.
• Meedenken, zowel commercieel als creatief
• Beperkte administratieve taken.
• Het dienstverband betreft 28 uur per week (4 dagen).

Functie eisen:

Een enthousiaste allrounder die beschikt over MBO+, HBO werk- en denkniveau met enig technisch inzicht en gevoel voor styling en artikelpresentatie. Goede lichamelijke en mentale conditie (het werk is fysiek belastend). Ervaring in het aansturen van vrijwilligers en mensen met een beperking. Proactief, motiverend, rijbewijs B. Gestructureerd werkend en dit over kunnen brengen op de medewerkers.

Ben jij de juiste persoon voor deze baan en wil jij ons team komen versterken? Neem dan contact op en stuur je cv met motivatie naar: Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist t.a.v. André Spoelstra info@kringlooplemmer.nl