Vacature assistent-bedrijfsleider.

Assistent bedrijfsleider gezocht

Vacature assistent-bedrijfsleider.

De KuubsKist is een van de grootste, leukste, en meest spraakmakende kringloopbelevenissen van Noord-Nederland. Wij vinden we het belangrijk dat we plaats kunnen bieden aan mensen die op een respectvolle wijze mee kunnen bouwen aan onze filosofie en daarbij binnen ons bedrijf ervaring op kunnen doen in sociale en praktische vaardigheden. Onze filosofie is samen te vatten in 3 basisprincipes: Duurzaamheid, Respect voor mens & milieu en Maatschappelijk ondernemen.

Wij zoeken een assistent-bedrijfsleider met organisatorische kwaliteiten, een empathisch vermogen en levenservaring. Een allrounder die een leidinggevende bijdrage levert en vooral niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

• Aansturen van het team van ongeveer 55 medewerkers waarvan een aantal met beperkingen.

• Het bijhouden van m.n. de meubelafdeling en overzicht houden over de andere afdelingen.

• Het vervangen van de eigenaar en/of bedrijfsleider bij diens afwezigheid.

• Meedenken, zowel commercieel als creatief

• Het dienstverband betreft 21 uur per week (werkdagen: dinsdag. woensdag en vrijdag).

Functie eisen:

Een enthousiaste allrounder die beschikt over MBO+ werk- en denkniveau met gevoel voor artikelpresentatie. Goede lichamelijke conditie (het werk is voor 90% fysiek aanpakken op de werkvloer). Ervaring in het aansturen van vrijwilligers. Proactief, motiverend, rijbewijs B. Gestructureerd werkend en dit over kunnen brengen op de medewerkers.

Ben jij de juiste persoon voor deze baan en wil jij ons team komen versterken? Neem dan contact op en stuur je cv met motivatie naar: Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist t.a.v. André Spoelstra info@kringlooplemmer.nl