Creatief met servies kringloopwinkel Lemmer

Creatief met servies

17 januari 2020/door Alie Spoelstra
Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Nieuw jaar, nieuwe kansen!!!
Vrijwilligers gezocht. Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen en deel uit te maken van ons gezellige team? Meld je dan nu aan!
Op dit moment zijn we opzoek naar:
Een techneut die, met name, audio, video en computers kan repareren. Of iemand die diverse apparatuur kan testen. Vacature kan door meerdere personen ingevuld worden op verschillende dagen.
16 januari 2020/door Alie Spoelstra
Vogels voeren

Vogels voeren

8 januari 2020/door Alie Spoelstra
Miek & Timeless miniconcert in de KuubsKist

Miek & Timeless in de KuubsKist

Op zaterdagmiddag, 18 januari, spelen “Miek & Timeless” in de KuubsKist.. Zij brengen een jazz ode aan o.a. Anneke Grönloh en Rita Reys. Annemiek haar passie is van jongs af aan muziek. Van beroep is ze Jazzdans docente en 12 jaar geleden is ze begonnen met een jazz workshop. Kenmerkend is haar warme stem en aparte timing. Sybe Krol de bekende drummer van Friesland begeleid haar op de drum en ze zingen prachtige duetten van o.a. Michael Buble. Annemiek zingt en begeleidt zichzelf op de piano.
7 januari 2020/door Alie Spoelstra
CalmArt atelier kringloopwinkel Lemmer

Creatieve workshops in januari

Kom op ontdekkingsreis naar jouw creatieve kracht. Lemster beeldend kunstenares Cristiana Modonutti heeft haar atelier CalmART in onze Kringloopwinkel gevestigd, ze geeft hier elke dinsdagmiddag creatieve workshops. Bekijk hier het programma van januari.
6 januari 2020/door Alie Spoelstra
De leukste kringloopwinkel van Friesland en Flevoland

‘De kracht van de kringloopwinkel’

Heb je ook zo genoten van de VPRO documentaire serie: 'De kracht van de kringloopwinkel'? Of heb je niet alle afleveringen gezien? Kijk hier alle afleveringen nog eens terug.
29 december 2019/door Alie Spoelstra
Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

Ieder mens heeft behoefte aan zingeving. Jij toch ook? Blijf niet uitstellen of eenzaam achter de geraniums zitten., maar help ons de wereld iets mooier te maken. En geniet van de gezelligheid met collega’s en klanten in onze winkel.
Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen en deel uit te maken van ons gezellige team? Meld je dan nu aan.
16 december 2019/door Alie Spoelstra
Super kerstactie kringloopwinkel Lemmer

Super kerstactie!!

Vul een verhuisdoos met kerstspullen voor maar € 5,00
Kom gezellig langs en sla je slag!
Profiteer deze week nog van deze super kerstactie! Zolang de voorraad strekt. OP = OP
M.u.v. vintage kerstballen.
16 december 2019/door Alie Spoelstra
CalmArt atelier kringloopwinkel Lemmer

Creatieve workshops in december

Kom op ontdekkingsreis naar jouw creatieve kracht. Lemster beeldend kunstenares Cristiana Modonutti heeft haar atelier CalmART in onze Kringloopwinkel gevestigd, ze geeft hier elke dinsdagmiddag creatieve workshops. Bekijk hier het programma van december.
2 december 2019/door Alie Spoelstra
CalmArt atelier kringloopwinkel Lemmer

Creatieve workshops in november

Kom op ontdekkingsreis naar jouw creatieve kracht. Lemster beeldend kunstenares Cristiana Modonutti heeft haar atelier CalmART in onze Kringloopwinkel gevestigd, ze geeft hier elke dinsdagmiddag creatieve workshops. Bekijk hier het programma van november.
20 oktober 2019/door Alie Spoelstra
Duurzame kerst met kringloop

Duurzame kerst met kringloop

Heb je ook zo'n zin in de gezelligheid van kerst? Wij hebben de kerstspullen weer in de winkel staan.
Laat je inspireren voor de kerstdagen! Wij hebben heel veel spullen voor een sfeervolle kerst. Ben je op zoek
naar leuke kerstdecoratie, een andere kerst-oufit of mooi servies voor een feestelijk gedekte tafel voor je kerstdiner?
Bij ons vind je alles om een warme en gezellige kerst te creëren. 
Kom gezellig langs en sla je slag!
17 oktober 2019/door Alie Spoelstra
Kraam groene markt Rijsterbos

Groene Markt-Rijsterbos

Groene Markt - Het leukste dagje buiten voor het hele gezin! 20 oktober van 11.00 - 16.00 uur.
Ook wij staan met een kraam op deze gezellige markt met als thema kringloop. Kom ook kijken naar het leuke en diverse aanbod.
17 oktober 2019/door Alie Spoelstra
Feathers and more in de KuubsKist

Feathers and more in De KuubsKist

Op zaterdagmiddag, 12 oktober, speelt “Feathers & More” op ons podium.. Ingrid Veerman & Oswald Martens vormen samen Feathers & More. "ZIJ" country lady with punkrocker's roots (aka inneke23 van de Bossen & the Lipstick Painters) "HIJ" hillbillyboy from the lowlands (aka "wild Ozzy Gypsy" van the Flatland Billies)
8 oktober 2019/door Alie Spoelstra
CalmArt atelier kringloopwinkel Lemmer

Creatieve workshops in oktober

Kom op ontdekkingsreis naar jouw creatieve kracht. Lemster beeldend kunstenares Cristiana Modonutti heeft haar atelier CalmART in onze Kringloopwinkel gevestigd, ze geeft hier elke dinsdagmiddag creatieve workshops. Bekijk hier het programma van oktober.
4 oktober 2019/door Alie Spoelstra
MUS Kultuur in de KuubsKist live muziek

Folk duo MUS in De KuubsKist

Folk duo “Mus” zijn Freek Span uit Stiens en Arend Jan uit Leeuwarden. Beide zijn als 14-jarige al begonnen met muziek maken. Ze spelen, naast Mus, ook in de folk band Hynstewead. Arend bespeelt het bas klavier en Freek banjo en gitaar. Ook neemt Freek de vocalen voor zijn rekening. De muziek die zij brengen zijn de bekende maar ook onbekende ballads uit Ierland, Schotland en Fryslân.
2 oktober 2019/door Alie Spoelstra
Kinderboekenweek actie 2019 kringloopwinkel Lemmer Friesland

Kinderboekenweek actie

Kinderboekenweek actie, 10 kinderboeken of kinder-dvd’s voor maar 1 euro!
De kinderboekenweek is van 2 t/m 13 oktober en het thema is reis mee!
Lezen en voorgelezen worden is goed voor de taalontwikkeling van kinderen.  Op onze boekenafdeling hebben wij een ruime keus in kinderboeken en leuke kinderfilms, voor alle leeftijden is er iets te vinden. zoek maar uit! Profiteer van deze superactie tijdens de kinderboekenweek!
29 september 2019/door Alie Spoelstra
De KuubsKist in Noflik Wenje

De KuubsKist in Noflik Wenje

Lees het artikel over De KuubsKist in de nieuwste editie van Noflik Wenje.  Noflik Wenje is een bijlage van het Friesch Dagblad over duurzaam wonen. Dit thema past perfect bij onze missie en visie.
23 september 2019/door Alie Spoelstra
CalmArt atelier kringloopwinkel Lemmer

Creatieve workshops in de KuubsKist

Kom op ontdekkingsreis naar jouw creatieve kracht. Lemster beeldend kunstenares Cristiana Modonutti heeft haar atelier CalmART in onze Kringloopwinkel gevestigd, ze geeft hier elke dinsdagmiddag creatieve workshops.
6 september 2019/door Alie Spoelstra
Live muziek in Friesland, september van Old Jack

Zaterdagmiddag 14 september speelt Old Jack op ons podium

Op zaterdagmiddag, 14 september, speelt Old Jack op ons podium. Old jack heet eigenlijk Koos Burger en woont in Lemmer. Hij zingt al zo’n 40 jaar in verschillende bandjes en kent de muziek business van haver tot gort. Bij ons zal hij voornamelijk country muziek ten gehore brengen, maar ook golden oldies en het Nederlandstalige lied brengt hij graag op de planken.
5 september 2019/door Alie Spoelstra
Live muziek Lemmer miniconcert Podium

Zaterdagmiddag 31 augustus speelt Gerrett op ons podium

Gerrit Jansen (54), woont en werkt in Heerenveen. Geboren in Oudeschoot. Hij denkt, praat, schrijft en zingt het liefst in het Fries, zijn moedertaal. Maar als troubadour is hij vaak op pad als `Gerrett` en brengt hij liedjes ten gehore in het Nederlands, Engels en Fries. Vind je Gerrett een vreemde naam? Dat maakt hem niets uit, hij is buitengewoon creatief en op deze manier houdt hij zo al zijn muzikale projecten uit elkaar.
27 augustus 2019/door Alie Spoelstra
Miniconcert Sem Rock Kringloop Lemmer Friesland

“Sem Rock” speelt zaterdagmiddag 10 augustus op ons podium

Op zaterdagmiddag, 10 augustus, speelt “Sem Rock” op ons podium. Rauw en puur, van de Stones tot Uriah Heep en van de Kinks tot U2. Met zijn akoestische gitaar speelt hij de klassiekers van toen met ontzettend veel liefde voor de muziek. Eind jaren tachtig is het begonnen met de band Yelllow Fever. Ze speelden pop, rock en country en ze hadden zelfs een tour door Ierland.
7 augustus 2019/door Alie Spoelstra
BlueSundau Rootsmusic in De KuubsKist

BlueSunday Rootsmusic in De KuubsKist

BlueSunday Rootsmusic bestaat uit de Friezin Welmoed (zang, mondharmonica, accordeon en bas-ukulele) en de Belg Patrick (gitaren). Het duo bestaat sinds 2013 en brengt een mix van onbekende Roots music-covers en eigen nummers.
Los van elkaar zijn Welmoed en Patrick al decennia muzikaal actief.
20 juli 2019/door Alie Spoelstra
Live muziek Lemmer miniconcert Podium

Op zaterdagmiddag, 13 juli, speelt “Gerrett” op ons podium

Gerrit Jansen (54), woont en werkt in Heerenveen. Geboren in Oudeschoot. Hij denkt, praat, schrijft en zingt het liefst in het Fries, zijn moedertaal. Maar als troubadour is hij vaak op pad als `Gerrett` en brengt hij liedjes ten gehore in het Nederlands, Engels en Fries. Vind je Gerrett een vreemde naam? Dat maakt hem niets uit, hij is buitengewoon creatief en op deze manier houdt hij zo al zijn muzikale projecten uit elkaar.
8 juli 2019/door Bert

Op zaterdagmiddag, 22 juni, speelt “Undercover” op ons podium

Undercover zijn 2 zussen uit Joure/Oudehaske die vorig jaar het zingen weer opgepakt hebben. Vroeger hebben de dames altijd in bandjes gezongen en inmiddels hebben ze de eerste optredens er alweer op zitten. Vorig jaar stonden ze op Joure Swingt en dit jaar staan ze o.a. op de Friese Ballonfeesten.
17 juni 2019/door Bert
Miniconcert Lemmer: 15 juni, speelt “Hynstewaed Zestien” op ons podium

15 juni, speelt “Hynstewaed Zestien” op ons podium

Hynstewead Zestien is een band bestaande uit 7 musici, 4 jaar geleden opgericht in Stiens. Ze spelen voornamelijk Ierse en Schotse traditionele muziek, maar niet zozeer het snelle genre wat zo populair is. Hynstewead kiest voor prachtige liederen en ballades waar de Keltische muziek zo rijk aan is maar veel minder bekend zijn.
10 juni 2019/door Bert
Certificaat maatschappelijk verantwoord ondernemer

Certificaat maatschappelijk verantwoord ondernemer.

Wij vinden sociaal, maatschappelijk ondernemen belangrijk. Daarom willen we, zowel voor de klanten als voor onze medewerkers, een plek creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en op gelijkwaardige basis kunnen samenwerken.
11 mei 2019/door Bert