Kraam groene markt Rijsterbos

Groene Markt-Rijsterbos

Groene Markt - Het leukste dagje buiten voor het hele gezin! 20 oktober van 11.00 - 16.00 uur.
Ook wij staan met een kraam op deze gezellige markt met als thema kringloop. Kom ook kijken naar het leuke en diverse aanbod.
17 oktober 2019/door Alie Spoelstra
CalmArt atelier kringloopwinkel Lemmer

Creatieve workshops in oktober

Kom op ontdekkingsreis naar jouw creatieve kracht. Lemster beeldend kunstenares Cristiana Modonutti heeft haar atelier CalmART in onze Kringloopwinkel gevestigd, ze geeft hier elke dinsdagmiddag creatieve workshops. Bekijk hier het programma van oktober.
4 oktober 2019/door Alie Spoelstra
Kinderboekenweek actie 2019 kringloopwinkel Lemmer Friesland

Kinderboekenweek actie

Kinderboekenweek actie, 10 kinderboeken of kinder-dvd’s voor maar 1 euro!
De kinderboekenweek is van 2 t/m 13 oktober en het thema is reis mee!
Lezen en voorgelezen worden is goed voor de taalontwikkeling van kinderen.  Op onze boekenafdeling hebben wij een ruime keus in kinderboeken en leuke kinderfilms, voor alle leeftijden is er iets te vinden. zoek maar uit! Profiteer van deze superactie tijdens de kinderboekenweek!
29 september 2019/door Alie Spoelstra
De KuubsKist in Noflik Wenje

De KuubsKist in Noflik Wenje

Lees het artikel over De KuubsKist in de nieuwste editie van Noflik Wenje.  Noflik Wenje is een bijlage van het Friesch Dagblad over duurzaam wonen. Dit thema past perfect bij onze missie en visie.
23 september 2019/door Alie Spoelstra
CalmArt atelier kringloopwinkel Lemmer

Creatieve workshops in de KuubsKist

Kom op ontdekkingsreis naar jouw creatieve kracht. Lemster beeldend kunstenares Cristiana Modonutti heeft haar atelier CalmART in onze Kringloopwinkel gevestigd, ze geeft hier elke dinsdagmiddag creatieve workshops.
6 september 2019/door Alie Spoelstra
Certificaat maatschappelijk verantwoord ondernemer

Certificaat maatschappelijk verantwoord ondernemer.

Wij vinden sociaal, maatschappelijk ondernemen belangrijk. Daarom willen we, zowel voor de klanten als voor onze medewerkers, een plek creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en op gelijkwaardige basis kunnen samenwerken.
11 mei 2019/door Bert
Hergebruik, wordt steeds belangrijker,kies voor kringloop

Hergebruik wordt steeds belangrijker

Hergebruik wordt steeds belangrijker, de aarde raakt uitgeput. Je hebt het vast wel gehoord of gelezen, een miljoen soorten planten en dieren dreigen uit te sterven door de roofbouw die de mens op de aarde pleegt. In de afgelopen honderd jaar zijn we steeds meer grondstoffen gaan gebruiken.
7 mei 2019/door Bert
Nieuwe gevel borden

Nieuwe gevel borden!!

Het was een behoorlijke klus, maar het resultaat mag er zijn. Onze buitenreclame is weer helemaal bij de tijd! Wij zijn er heel blij mee.
26 april 2019/door Bert
TL eruit LED erin

TL verlichting eruit, LED verlichting erin!

Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer werkt milieubewust aan het hergebruik van goederen, daarom is de bestaande TL verlichting energiezuinig heringericht met LED verlichting
26 april 2019/door Bert

SUPERBOEKENACTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We hebben een boekwinkel leeggehaald en daar mag iedereen van meeprofiteren. Daarom geldt voor alle boeken, 5 TITELS VOOR SLECHTS 1 EURO!!!!!!!!!
18 maart 2019/door Bert

Artikel in Zuid-Friesland: De Ontmoeting

Een nieuw jaar en dus nieuwe kansen. Wegens toenemende drukte hebben wij op dit moment de onderstaande vrijwilligersvacatures... Lees verder
28 december 2018/door Bert
Traplift geïnstalleerd

Traplift geïnstalleerd

Vanaf nu is ook onze fantastische kledingafdeling bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. De firma Smienk Trapliften heeft een gerefurbishede (dus duurzame) traplift geïnstalleerd.
1 augustus 2018/door Bert