Miniconcert Sem Rock Kringloop Lemmer Friesland

Op zaterdagmiddag, 10 augustus, speelt “Sem Rock” op ons podium.

Op zaterdagmiddag, 10 augustus, speelt “Sem Rock” op ons podium. Rauw en puur, van de Stones tot Uriah Heep en van de Kinks tot U2. Met zijn akoestische gitaar speelt hij de klassiekers van toen met ontzettend veel liefde voor de muziek. Eind jaren tachtig is het begonnen met de band Yelllow Fever. Ze speelden pop, rock en country en ze hadden zelfs een tour door Ierland.
7 augustus 2019/door Alie Spoelstra

Op zaterdagmiddag, 13 juli, speelt “Gerrett” op ons podium

Gerrit Jansen (54), woont en werkt in Heerenveen. Geboren in Oudeschoot. Hij denkt, praat, schrijft en zingt het liefst in het Fries, zijn moedertaal. Maar als troubadour is hij vaak op pad als `Gerrett` en brengt hij liedjes ten gehore in het Nederlands, Engels en Fries. Vind je Gerrett een vreemde naam? Dat maakt hem niets uit, hij is buitengewoon creatief en op deze manier houdt hij zo al zijn muzikale projecten uit elkaar.
8 juli 2019/door Bert

Op zaterdagmiddag, 22 juni, speelt “Undercover” op ons podium

Undercover zijn 2 zussen uit Joure/Oudehaske die vorig jaar het zingen weer opgepakt hebben. Vroeger hebben de dames altijd in bandjes gezongen en inmiddels hebben ze de eerste optredens er alweer op zitten. Vorig jaar stonden ze op Joure Swingt en dit jaar staan ze o.a. op de Friese Ballonfeesten.
17 juni 2019/door Bert
Miniconcert Lemmer: 15 juni, speelt “Hynstewaed Zestien” op ons podium

15 juni, speelt “Hynstewaed Zestien” op ons podium

Hynstewead Zestien is een band bestaande uit 7 musici, 4 jaar geleden opgericht in Stiens. Ze spelen voornamelijk Ierse en Schotse traditionele muziek, maar niet zozeer het snelle genre wat zo populair is. Hynstewead kiest voor prachtige liederen en ballades waar de Keltische muziek zo rijk aan is maar veel minder bekend zijn.
10 juni 2019/door Bert

Certificaat maatschappelijk verantwoord ondernemer.

Wij vinden sociaal, maatschappelijk ondernemen belangrijk. Daarom willen we, zowel voor de klanten als voor onze medewerkers, een plek creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en op gelijkwaardige basis kunnen samenwerken.
11 mei 2019/door Bert

Hergebruik wordt steeds belangrijker

Hergebruik wordt steeds belangrijker, de aarde raakt uitgeput. Je hebt het vast wel gehoord of gelezen, een miljoen soorten planten en dieren dreigen uit te sterven door de roofbouw die de mens op de aarde pleegt. In de afgelopen honderd jaar zijn we steeds meer grondstoffen gaan gebruiken.
7 mei 2019/door Bert

Kultuur in de KuubsKist

Onder de noemer “Kultuur in de KuubsKist” starten we vanaf 25 mei met een reeks miniconcerten in Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer. Vanaf die datum zal er met enige regelmaat een diversiteit aan muziek te beluisteren zijn. De concerten vinden plaats op het podium in onze meubelhal waar je lekker relaxed op de bank het optreden kunt beleven.
3 mei 2019/door Bert

Vogels voeren

30 april 2019/door Bert

Nieuwe gevel borden!!

Het was een behoorlijke klus, maar het resultaat mag er zijn. Onze buitenreclame is weer helemaal bij de tijd! Wij zijn er heel blij mee.
26 april 2019/door Bert

TL verlichting eruit, LED verlichting erin!

Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer werkt milieubewust aan het hergebruik van goederen, daarom is de bestaande TL verlichting energiezuinig heringericht met LED verlichting
26 april 2019/door Bert

SUPERBOEKENACTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We hebben een boekwinkel leeggehaald en daar mag iedereen van meeprofiteren. Daarom geldt voor alle boeken, 5 TITELS VOOR SLECHTS 1 EURO!!!!!!!!!
18 maart 2019/door Bert

Kussens van wollen dekens

30 januari 2019/door Bert

Vrijwilligers gezocht

Een nieuw jaar en dus nieuwe kansen. Wegens toenemende drukte hebben wij op dit moment de onderstaande vrijwilligersvacatures... Lees verder
6 januari 2019/door Bert

Artikel in Zuid-Friesland: De Ontmoeting

Een nieuw jaar en dus nieuwe kansen. Wegens toenemende drukte hebben wij op dit moment de onderstaande vrijwilligersvacatures... Lees verder
28 december 2018/door Bert

Servies

30 november 2018/door Bert

Traplift geïnstalleerd

Vanaf nu is ook onze fantastische kledingafdeling bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. De firma Smienk Trapliften heeft een gerefurbishede (dus duurzame) traplift geïnstalleerd.
1 augustus 2018/door Bert

Stropdassen

30 juli 2018/door Bert

Plantenhanger maken

30 maart 2018/door Bert
Creatief met oude lp's

Elpees

1 januari 2018/door Bert

Kijk ook op Instagram

Archief nieuws, kultuur en DIY