Miniconcert Hansl

Miniconcert Hansl

“Kultuur in de KuubsKist”

Onder de noemer “KULTUUR IN DE KUUBSKIST” presenteren we weer een miniconcertje. Het concertje vindt plaats in onze meubelhal waar u lekker relaxed op de bank kunt genieten van de muziek. De aanvang is 14.00 uur en het duurt tot 16.00 uur. De toegang is helemaal gratis.

Op zaterdagmiddag, 1 juli, speelt “Hansl” op ons podium,

Hansl is een duo dat bestaat uit Egbert Menger, zang en gitaar en Roelof Veldhuizen, zang.

Hansl was vorig jaar ook te gast bij De Kuubskist, het jaar waarin zij hun CD ‘Die Welt ist ein Meer voller Wunder’ uitbrachten. Een CD met een bijzondere selectie uit hun ontdekkingsreis langs Duitstalige en Jiddische muziek.

Maatschappijkritisch.

Naast traditionele Duitse en Jiddische folk brengen Egbert en Roelof liederen ten gehore van maatschappijkritische Liedermacher (singer/songwriters) die hun opvattingen over mens en samenleving, weemoed, heimwee en liefde tot uitdrukking brengen. Ook hebben zij gedichten van o.a. de dichter Theodor Kramer voorzien van muziek.

Hansl brengt ook enkele liederen in het Fries: oorspronkelijk Duitstalig werk dat vertaald is door Pyt Jon Sikkema. Kortom zij presenteren een bijzonder programma op zaterdagmiddag 1 juli!

Kom het meebeleven in Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer. We maken er samen met jou graag een gezellige, muzikale middag van.

De leukste kringloopwinkel van Friesland.

Kijk ook op onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.