“Kultuur in de KuubsKist”

Onder de noemer “Kultuur in de KuubsKist” kan je eindelijk weer gaan genieten van onze miniconcertjes. De concertjes vinden plaats op het podium in onze meubelhal waar je lekker relaxed op de bank het optreden kunt beleven. De aanvang is 2 uur en het duurt tot 4 uur. De toegang is helemaal gratis.

Op zaterdagmiddag, 23 april staat Katmarfolk op ons podium.

Katmarfolk is Katrinus Zeilstra en Marie Dijkstra.

Katrinus speelt Trekharmonica’s in alle toonsoorten, concertina, bandoneon, de Ierse harp, en als het nodig is ook doedelzak. Marie speelt doedelzakken in verschillende toonsoorten, dwarsfluit, tinwhistles en soms kerkorgel.

Katmarfolk heeft een breed repertoire. Wij spelen van alles, van middeleeuws tot blues, van vrolijke dansmuziek tot ingetogen luisterliedjes, van Zweeds-Deens-Schots en Iers tot Italiaans en Spaans. En soms wat uit de klassieke wereld. Wij spelen alles wat mooi klinkt op onze instrumenten en altijd akoestisch. Gedurende de zomer zijn we vaak te horen in één van de vele mooie kerkjes die Friesland rijk is. Meer info, foto’s en muziek is te vinden op https://katmarfolk.wordpress.com/ of https://www.facebook.com/marie.dijkstra.7

Kortom laat je op zaterdag 23 april, muzikaal onderdompelen in de muziek in Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer.